12/9 Ny mĂ€rkvecka 😀

MĂ„nen tittar fram genom nattmörkret. Upp tidigt satte nĂ€r och lockade pĂ„ sparvuggla… Det blev 2 st mĂ€rkta 😊 NĂ€r det ljusnade sĂ„ kom bĂ„de jĂ€rnsparv och kungsfĂ„gel igĂ„ng. det blev en hĂ€ktisk morgon och dag med över 100 mĂ€rkta fĂ„glar.

KungsfÄgeln vann, sen kom jÀrnsparven och grönsiskan.

Första dagen iĂ„r över 100 mĂ€rkta 😅

Morgondagen ser ut att regna bort, sÄ det fÄr bli kontrollÀsning och redovisning till RC m.m.

Vill ni se vad för fÄglar som fÄngades sÄ titta in pÄ hemsidan

1 thought on “12/9 Ny mĂ€rkvecka 😀

  1. Hej pĂ„ er hoppas ni mĂ„r bra med ett sĂ„nt krĂ€vande hobby med ansvar för dessa fĂ„glar pĂ„ vĂ€g söderut.Har besökt er flera gĂ„nger ock mycket intressant.Eftersom att det Ă€r mindre insekter i naturen nu sĂ„ har vissa fĂ„glar tex kungsfĂ„glen som kommer i flock .Kunde ni inte slĂ€ppa in dem i ett rummet med all mat för ett par dagar sĂ„ de Ă€r mĂ€tta ock sen slĂ€pper ut dom tillsammans.Även ha en kamera som jag har ock visa pĂ„ Internet som jag har sjĂ€v.

Comments are closed.